Wat we KUNNEN

Wat we KUNNEN  
We brengen úw verhaal
Dat doen we op een holistische manier. Met een doordachte strategie, scherpe creativiteit en geavanceerde technologie. Business to business of juist consumentgericht. Vanaf het eerste creatieve idee tot de realisatie en aftersales.
Zo houdt u meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw onderneming. Logisch, toch!
  • Van strategie tot ontwerp, mediaplanning of de organisatie van events
We zijn thuis op heel veel vlakken en daardoor – letterlijk ook – in heel wat bedrijven… Kijk maar eens bij onze referenties. We mochten al heel wat boeiende projecten voor hun uitwerken. Van de ontwikkeling van een sprekend logo en bijhorende huisstijl tot het schrijven van webteksten of bedrijfsbrochures. De opmaak van een enkele advertentie tot het opzetten van een hele reclamecampagne. Van het ontwerpen van een klantenmagnetische beursstand tot de training van een salesteam. Veel meer dan we op deze website kunnen beschrijven…
  • Opleidingen & advies
In de zakenwereld is het een must om bij te blijven, bij te scholen of bij te schaven. En omdat zelfs het scherpste mes zichzelf niet kan slijpen…  LogiKa is synoniem voor praktische trainingen, tips en handvaten om ´scherp te blijven´. Kortom, we staan u bij met raad én daad.

Provincie Limburg & UNIZO-Limburg  wil starters aanmoedigen met gratis Adviescheques om zich te laten begeleiden, adviseren en coachen voor en tijdens de start van hun onderneming.
Meer weten? LogiKa communication is ´erkend adviseur´…