Wat we DOEN

Wat we DOEN  
Uw tevredenheid is onze maatstaf. Daarom kunt u bij LogiKa communication steeds rekenen op een oplossing en de juiste tools om met maximale impact uw doelgroep te bereiken! Bovenop een resultaatgerichte visie vindt u bij ons nog tal van andere voordelen:
 • Efficiëntie
  Kiest u voor LogiKa, dan krijgt u flexibiliteit, een snelle, efficiënte service en geen nodeloze overheadkosten. Kortom, hoogwaardige kwaliteit aan een competitief prijskaartje.
 • Objectief advies
  De kracht van een externe kijk op uw product of dienst is echt niet te onderschatten. Door te kijken met een andere bril, met u mee te denken en vooral vooruit te denken, helpen wij u om uw doel te bereiken.
 • Ruime ervaring
  Verstand komt met de jaren… ervaring ook. Door verschillende opdrachten binnen diverse bedrijven en uiteenlopende disciplines bouwden wij een gedegen knowhow op. Een stevige bagage waar u van mee kunt profiteren.
 • Eén contactpersoon
  Eén aanspreekpunt: dat is makkelijk, transparant en vooral de kortste weg naar de realisatie van uw doelstellingen. Resultaat? Duidelijke communicatie, nauw overleg, een goede controle en een consistente aanpak.
 • Uitgebreid netwerk
  LogiKa communication bestaat uit een compacte maar erg gedreven equipe van gelijkgestemden, versterkt met zelfstandige medewerkers: copywriters, art-directors, fotografen, vertalers, … De juiste mensen en talenten voor de juiste opdracht. En boven alles: een doelgericht tailormade team.
 • Juiste onderaannemers
  We hebben de nodige ervaring in huis om vakbekwame onderaannemers voor u te selecteren, te begeleiden en op te volgen. Van drukkerij tot pakjesdienst, van callcenter tot cateringbedrijf of feestarchitect. Zo houdt ù meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw onderneming.
 • Full service
  Informatie, promotie, imago, werving… Wat uw doelstellingen ook zijn, we werken voor u een doordachte strategie uit, gericht op een allesomvattende service.